Diensten

Het dienstpakket van MDV Security bestaat onder andere uit:

 

Winkelbeveiliging

Naast de bekende winkelsurveillance/beveiliging is er momenteel veel vraag naar beveiligers bij supermarkten en bouwmarkten in verband met de maatregelent omtrent het COVID-19 virus. Winkels moeten zich houden aan de door de overheid opgestelde regels. MDV Security en onze beveiligers zijn op de hoogte van de maatregelen en kunnen hier per direct in voorzien.

Manbewaking

Bedrijven worden steeds vaker geconfronteerd met interne en externe criminaliteit die het bedrijfsproces ernstige schade kan toebrengen. Daarnaast komen er steeds meer eisen ten aanzien van de veiligheid zoals brandpreventie, ordehandhaving en controle van personeel en bezoekers. MDV Security is de juiste keuze op het gebied van beveiliging in de breedste zin des woords. Zo zal er altijd een instructie worden gemaakt die volledig is afgestemd op de locatie waar de werkzaamheden worden uitgevoerd.

Receptiediensten

De eerste indruk is vaak bepalend voor de toekomstige ontwikkeling van een relatie. Receptionisten bieden die eerste indruk en zijn daarmee het visitekaartje van uw organisatie. Als surplus kunnen wij ook vermelden dat, evenals onze beveiligingsbeambten, onze receptionisten een etiquette training krijgen. U kunt onze receptionisten dan ook zien als “hospitality professionals”. 

Evenementenbeveiliging

MDV Security heeft een ruime ervaring op het gebied van evenementenbeveiliging. Onze werknemers hebben de ervaring en kennis in huis om personeelsfeesten, openingen, concerten en beurzen in goede banen te leiden.

Huismeester

Onze huismeesters zijn professionele gastheren die geheel ten dienste van de bewoners staan. Bovendien zijn onze huismeesters in het bezit van het erkende beveiligingsdiploma en BHV / AED.

Chauffeursdiensten

MDV Security verzorgt chauffeursdiensten in binnen- en buitenland. Hierbij heeft onze relatie de keuze tussen vervoer in de eigen “company car” of in een auto van MDV Security. Al onze chauffeurs zijn in het bezit van het erkende beveiligingsdiploma, BHV / AED en hebben de opleiding voor directiechauffeur gevolgd.

Persoonsbeveiliging

U kunt een persoonsbeveiliger zien als een diplomaat die, naast het afwenden van alle directe en indirecte risico’s, ook preventief en adviserend optreedt. Hij is een vakspecialist die zorgt voor de veiligheid van personen. Deze vakspecialisten hebben een opleiding gevolgd tot Executive Security Specialist.

Horecabeveiliging

Horecabeveiliging wordt gekenmerkt door haar veelzijdigheid. Wij leveren gastheren en -vrouwen voor elk type horecagelegenheid. Dit zijn goed opgeleide personen met een ruime ervaring die daarnaast ook representatief en communicatief sterk zijn.